ARHITEKTURNO DOVRŠENA REZIDENCA NA EDINSTVENI LOKACIJI

NADSTANDARDNA GRADNJA IN MODEREN DIZAJN

V sodobni rezidenci tik pod Golovcem se nahajajo funkcionalno zasnovana stanovanja s pridihom modernega dizajna, ustvarjena za vse, ki si želijo udobnega in luksuznega bivanja. Rezidenca se ponaša s kakovostnimi materiali, odlično razporeditvijo prostorov in zasebnostjo.

Odlična združitev sodobnih inovacij in kakovostnih materialov s poudarkom na minimalizmu in čistih linijah vas bo naravnost očarala.

Prepletanje tropskega lesa, stekla, kovine in svetlobe ustvari dom, ki bo sodoben, eleganten, udoben in inovativen.

Rezidenca Golovec predstavlja eleganco, minimalizem in svežino, ki bo spremenila urbano življenje v edinstveno izkušnjo.

PRESTIŽNA, SONČNA IN PROSTORNA STANOVANJA

V rezidenci je zgolj devetnajst prestižnih stanovanj z razkošnimi prostori in veliko steklenih površin, ki omogočajo optimalni izkoristek sončne energije. Moderna in dinamična stanovanjabodo v štirih nadstropjih nudila udoben življenjski slog. Na voljo bodo prestižne terase, prostorni balkoni in zelena atrija.

Funkcionalno zasnovana stanovanja s pridihom modernega dizajna bodo popolna izbira za družine, ljubitelje narave in vse, ki iščete bližino urbanega središča.

Navdušila bodo tudi vse ljubitelje narave in njenega opojnega spreminjanja barv skozi letne čase. Arhitekti bodo zato oblikovali in prilagodili stanovanja tako, da se bodo le-ta spreminjala z letnimi časi.

Prepletanje različnih visokokakovostnih materialov bo ustvarilo uravnoteženo in pomirjujočo atmosfero v vsakem stanovanju.

Rezidenca bo zasnovana tako, da bo nudila kar največ zasebnosti, hkrati pa bodo stanovanja skozi številne steklene površine zajela naravno svetlobo, pogled na gozd in dostop do zunanjega prostora.

MINIMALISTIČNA NEVTRALNA ZUNANJOST V KOMBINACIJI Z ELEGANTNO ČRNO

Zunanji izgled rezidence bo moderen z urbanim pridihom. Bela fasada bo naredila rezidenco nevtralno in izčiščeno, črna pa bo vnesla v zunanjo podobo pridih elegance in sodobnosti. Bela zunanjost bo naredila krasen kontrast zelenju Golovca in dodala rezidenci za odtenek minimalistično noto.

Arhitekturna struktura moderne rezidence svojim stanovalcem nudi številne edinstvene značilnosti in elemente, ki bodo enostavno navdušili in očarali.

Rezidenca ponuja lahkoten in eleganten minimalizem, celoten objekt je bil skrbno načrtovan in noben detajl ni bil prepuščen naključju.

MODERNA ZUNANJOST Z URBANIM PRIDIHOM

Dvorišče in okolica rezidence bosta nudila zasebnost, mešanica tropskega lesa in betona pa se bo lepo zlila z urejenim zelenjem. Rezidenca bo mirna zelena oaza sredi velemesta.

Minimalizem in čiste linije stanovanja se bodo odlično povezale z udobnim življenjskim stilom in sodobnimi inovacijami, ki jih ponuja rezidenca Golovec. Ponujala bo sodoben življenjski stil z dvema atrijema, terasami in balkoni. Pogled na naravo bo naravnost očaral, hkrati pa bo rezidenca v urbanem okolju mesta obkrožena z bari in trgovinami, ki bodo na dosegu roke.

Resnično sanjsko!

VARNOST IN ZASEBNOST NA NAJVIŠJEM NIVOJU

Vhodna vrata v stanovanjih so protivlomna. Stanovanja imajo pripravljeno električno inštalacijo za alarmni sistem in celoten objekt je pod video nadzorom.

Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih rezidence. Vsakemu stanovanju pripada parkirno mesto (večjim stanovanjem dve) ter prostorna shramba.

Posamezne etaže in parkirni prostori v kleti objekta so med seboj povezani z dvigalom, ki bo primeren za invalide, družine in starejše.

Pred rezidenco bo na voljo kar deset parkirnih mest za obiskovalce.

ENERGETSKA UČINKOVITOST IN VISOKA KVALITETA BIVANJA

Rezidenca Golovec nudi vrhunske materiale ter pametne inštalacije na vsakem koraku.

Vsa stanovanja imajo pripravljeno inštalacijo za kasnejšo montažo in priklop klime.

Stanovanja imajo prezračevalni sistem z vgrajenim rekuperatorjem. Na voljo bo lokalni ali centralni prezračevalni sistem.

Vsi prostori imajo talno gretje, kar predstavlja veliko prednosti. Zrak se zaradi talnega gretja enakomerno porazdeli po prostorih in poleg boljših energijskih učinkov prinaša tudi višjo kvaliteto bivanja.

Rezidenca nudi vse prednosti, ki jih prinaša nizkoenergijska gradnja: kakovostno izvedbo od samega začetka gradnje, izdatno toplotno izolacijo in vrhunska izolacijska okna. Vsa stanovanja imajo nizkotemperaturne ogrevalne sisteme, ki se jih poleti lahko uporablja tudi za hlajenje prostorov.