EKSKLUZIVNA LOKACIJA V BLIŽINI URBANEGA SREDIŠČA

EKSKLUZIVNA LOKACIJA V BLIŽINI URBANEGA SREDIŠČA

Na ekskluzivni lokaciji ob Dolenjski cesti, zgolj streljaj stran od urbanega središča, se nahaja rezidenca, ki se ponaša z edinstveno arhitekturo in kakovostnimi materiali za vse ljubitelje sodobne gradnje. Stanovanja s prestižnimi tlorisi spodbujajo domišljijo, nudijo eleganco in luksuz na vsakem koraku.

Rezidenca se nahaja na mirni z gozdom obdani parceli pod Golovcem, znotraj mestne obvoznice, v bližini mestnega središča ter ob eni izmed glavnih vpadnic v Ljubljano. Lokacija je primerna za rekreacijo in aktivno preživljanje prostega časa.

REKREACIJA IN PROSTI ČAS

Tik ob rezidenci se nahaja zelena oaza – hrib Golovec, po katerem potekajo dobro urejene rekreacijske in kolesarke poti. Destinacija je zelo priljubljena in ne bo navdušila samo ljubiteljev športa, ampak tudi vse astronomske navdušence, saj na hribu stoji tudi veličasten observatorij.
V bližini se nahajajo tudi igrišča Krim – Rakovnik, ki se razprostirajo na 2.100 m2 in športnim navdušencem nudijo igrišča za košarko, nogomet ter rokomet.
Na južnem pobočju Golovca in v neposredni bližini rezidence se nahaja predel Rakovnik, ki je dobil ime po potočnih rakih, saj so bili včasih tam prisotni v velikem številu.
Luksuzna rezidenca bo kljub vrvežu mesta omogočala stanovalcem stik z naravo in sprostitev po napornih dneh.

BLIŽINA POMEMBNIH INFRASTRUKTUR

V neposredni bližini rezidence se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Na voljo so odlične restavracije, zdravstveni dom, lekarna, pošta, trgovine in še in še. V okolici se nahajata vrtec in osnovna šla, ki nudita kvalitetne in optimalne pogoje za otrokov razvoj.

IZJEMEN POGLED NA GOLOVEC

Stanovanja nudijo čudovit pogled na zelenje in gozd Golovca, ki ga v večini sestavljajo laporji, glinavci in peščenjaki. Resnični luksuz sredi mestnega vrveža.
Zelena oaza pod Golovcem bo naravnost očarala s sodobnim dizajnom in lepimi razgledi. Stanovalcem bo omogočala najvišjo kakovost bivanja in udoben življenjski slog.
Zunanji prostor je odlično izkoriščen, prijeten, ograjen in zaseben. Poudarek je na zelenju, lesu ter drevesih, ki ustvarjajo urejen zunanji videz rezidence.