ČISTE IN SOFISTICIRANE LINIJE V MODERNO ZASNOVANIH STANOVANJIH

Stanovanja bodo nudila svežino in domačnost na odprtem prijetno razgibanem tlorisu. Materiali in zunanja podoba rezidence bodo popolno usklajeni z naravnim okoljem Golovca.

Velika panoramska okna bodo delovala kot okvir zelenemu ozadju Golovca. Naravna svetloba bo lahko neomejeno prodirala v stanovanja, se dotaknila vsakega kotička doma in ustvarila občutek prostornosti.

Arhitekti so pri oblikovanju sodobnega dnevno bivalnega dela ter kuhinje upoštevali koncept prostornosti. Visoki stropi (270 cm) in funkcionalni prostori bodo odlično izhodišče za postavitev kakovostnega pohištva ter opreme.

Stanovanja bodo s svojimi zunanjim prostorom postala osrednja točka družabnega življenja. Zaradi velikih steklenih površin bo zunanji prostor ustrezal vsakemu trenutku dneva.

Edinstvene arhitekturne rešitve v stanovanjih si resnično zaslužijo posebno pozornost.

Vsako od devetnajstih luksuznih stanovanj se ponaša z odlično načrtovanimi in sodobno zasnovanimi prostori. Stanovanja nudijo različne kvadrature in vse potrebne priključke. Pripadajo jim tudi shrambe in parkirna mesta v kletnih prostorih.

KAKOVOSTNA OPREMA VIŠJEGA CENOVNEGA RAZREDA, KI BO ENOSTAVNO NAVDUŠILA

Rezidenca Golovec združuje sodobne inovacije z udobnim življenjskim stilom in poudarkom na uporabi materialov višjega cenovnega razreda. V celotni objekt so vgrajena lesena macesnova okna sodobnih linij s troslojno zasteklitvijo. Okna omogočajo odlično zvočno in toplotno izolacijo. Zunanje žaluzije (krpanke) v stanovanjih so električne in nudijo odlično zaščito pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter omogočajo takojšnjo zatemnitev prostora. Balkoni in terase se odlikujejo z vrhunskim tropskim lesom, ki je odporen na vremenske vplive, kot so zimska zmrzal, poletno sonce in vlaga. Stanovanja se ponašajo z možnostjo individualne izbire parketa, keramike ter sanitarne opreme. Parket in keramika višjega cenovnega razreda bosta na voljo v različnih tipih in barvah.